Barça
Esports Barça 23/02/2011

Josep Maria Bartomeu: "El club està molt content amb la continuïtat de Guardiola"

El vicepresident primer ha reconegut que “el club està molt content amb la continuïtat de Guardiola" i que espera que el tècnic "segueixi molts anys més"

Redacció
1 min
Zubizarreta, Guardiola, Rosell, Vilanova i Bartomeu.

BarcelonaDesprés que Sandro Rosell i Pep Guardiola hagin signat aquest matí la renovació de l'entrenador fins al juny del 2012, Josep Maria Bartomeu, vicepresident primer de l'entitat, ha reconegut que “el club està molt content amb la continuïtat de Guardiola" i que espera que el tècnic "segueixi molts anys més". Bartomeu ha fet aquestes declaracions a Barça TV.

La continuïtat de Pep Guardiola al capdavant del Barcelona va generar una petita inquietud fa uns mesos, atès que el preparador no acabava de decidir-se per la renovació, assumpte que finalment es va desencallar fa unes quantes setmanes quan l'entrenador català va donar el seu vistiplau per seguir una temporada més.

Donada la rectitud que marca Guardiola a totes les seves accions com a tècnic, la temporada que ve el barcelonisme tornarà a assistir possiblement a un nou capítol d'inquietud amb la renovació de Guardiola a partir de gener.

Això està motivat perquè l'entrenador s'ha proposat ampliar el seu contracte any a any per a, com ha assegurat en més d'una ocasió, pressionar-se a si mateix i no caure en l'autocomplaença ni la comoditat per tenir garantits molt anys a la banqueta.

Amb la firma de la renovació aquest migdia en les oficines del Barcelona, es posa punt final a setmanes de debats al voltant a la figura de Guardiola i el seu futur a l'entitat.

stats