BARÇA
Esports Barça 16/05/2011

Guardiola: "Veníem amb molt menjar i beguda a les venes, però estic content pel partit que hem fet"

El tècnic de Santpedor ha volgut lloar els seus jugadors i ha explicat que té dubtes amb la titularitat de Valdés en el proper partit perquè no sap si fer-lo descansar de cara a Wembley

David R. Jover
1 min
Guardiola dóna instruccions

BarcelonaJosep Guardiola ha dit a la roda de premsa posterior al partit que l'equip no ha arribat en les millors condicions però que igualment estava satisfet del treball dels seus homes. "Veníem amb molt menjar i beure a les venes, però estic encantat del partit que hem fet".

"Ens ha faltat desequilibri en la darrera part del partit", ha comentat Guardiola qüestionat pel resultat, que a més ha assegurat que "no és fàcil jugar amb deu jugadors a darrere". Sobre la intensitat i l'esforç 'Pep' ha dit que "no ens hem deixat res, només ens ha faltat generar ocasions", ha dit.

Sobre el partit de Bojan, Afellay i Jonathan Dos Santos ha explicat que "Bojan ha sortit d'una lesió i no ha pogut demostrat tot i que Afellay ha jugat força bé", ha assegurat. Sobre Jonathan ha dit que "juga molt bé al futbol" i que "és molt generós".

A partir de dimecres amb el cap a Wembley

"Ara tenim dos dies de descans, però a partir de dimecres s'haurà acabat tota la festa i ens centrarem en el Màlaga pensant només en Wembley", ha comentat. Qüestionat sobre per què Valdés ha jugat i no Pinto, Guardiola ha dit que "en Víctor no pot estar vint dies aturat. De cara al partit de Màlaga veure'm si juga tot el partit o només mitja part", ha explicat.

Després ha explicat que avui ha donat una mica de descans a Alves perquè "venia de quatre partits molt durs contra Di Maria" i que "el necessito fresc de cara a Londres". Respecte al Manchester ha dit que "tinc una idea de com juga, però l'he de veure més", ha dit.

stats