BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Bartomeu: "El que va dir Pep és el que pensem al club"

El vicepresident del Barça afirma que Guardiola està concentrat en el partit i que només "es va desconcentrar durant deu minuts per donar resposta a una insinuació errònia"

Efe
2 min

MadridJosep Maria Bartomeu, vicepresident del Barcelona, ha afirmat que les paraules del tècnic Josep Guardiola en la roda de premsa prèvia al partit davant el Reial Madrid en Lliga de Campions responen al que pensa el club blaugrana.

Bartomeu, representant el Barça a entitat, va autoritzar les paraules de Guardiola abans del dinar entre directives prèvia a la trobada: "El que va dir Pep és el que pensem al club. És una resposta de club i dels que som aquí. Al llarg de la temporada hi ha hagut insinuacions que no hem respost perquè pensàvem que és part de la competició", ha indicat, i ha afegit: "Però quan es parla de persones i de noms propis, com va passar amb el dopatge fa unes setmanes amb un mitjà de comunicació i vam posar una demanda... Ahir es va tornar a parlar d'algú del nostre club, dient alguna cosa al nostre entrenador que no era cert i es va respondre", ha afegit.

"Pep no estava cansat. El que estava és molt concentrat en el partit. La veritat és que ho estem preparant a consciència. Es va desconcentrar durant deu minuts per donar resposta a una insinuació errònia. Un cop va acabar la seva resposta torna a estar concentradíssim per al partit d'avui", ha afirmat.

Així mateix, ha afegit que el que va dir Mourinho "és un error" perquè va interpretar malament "unes paraules", de manera que Pep "ha respost perfectament el que és". "Ho ha explicat i estem tranquils en el que ha passat. Ara anem al partit", ha apuntat.

Sobre aquest, va declarar que no tindrà res a veure amb el de Lliga i amb el de la Copa del Rei que van disputar els dos clubs. Per Bartomeu, al Barcelona li ha costat "molt" arribar a semifinals i contra el Madrid volen "fer-ho el millor possible" per arribar a la final. "Venim a Madrid amb la màxima ambició i amb el desig d'estar a Wembley. Són dos partits i serà difícil, perquè el Reial Madrid és un gran equip i ho ha demostrat al llarg de la temporada", ha conclòs.

stats