PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 16/01/2012

Mor el càntabre Juan Carlos Pérez, capità del Barça el dia del 0-5 al Bernabéu

Qui fou jugador del Racing de Santander i el Barça duranmt els anys 70, Juan Carlos Pérez, ha mort als 67 després de patir una greu malaltia.

Toni Padilla
1 min
Juan Carlos Pérez, exjugador del Barça i el Racing

BarcelonaEl jugador de Santander, nascut el 14 de febrer del 1945, va arribar a ser internacional amb la selecció estatal i era el capità del Barça quan Johan Cruyff va arribar fitxat de l'Ajax. Juan Carlos Pérez López ha mort als 67 anys d'edat després d'una llarga malaltia.

Juan Carlos Pérez va ser titular indiscutible al Barça durant algunes temporades, jugant de migcampista i arribant a ser capità. Format al Rayo de Cantabria, Juan Carlos Pérez va ser fitxat provinent del Racing de Santander, club on es va retirar després de jugar un darrer partit històric, doncs va fer el gol que evitava el descens del club, partit on acabaria veient la primera i única targeta vermella de la seva carrera.

Juan Carlos va jugar 163 partits de lliga amb el Barça i va marcar 23 gols. Va guanyar una Copa (1971), una copa de campions de copa de fires davant del Leeds (1972) i una lliga (1974). Aquesta lliga va ser aquella del 0-5 al camp del Madrid, partit on va ser capità i va fer un dels cinc gols del Barça.

stats