Barça
Esports Barça 01/08/2011

Keita sobre la Supercopa d'Espanya: "És important començar guanyant"

El malià ha recordat que es tracta d'un enfrontament que sempre és important. També ha comentat que, si acaba venint Cesc, "la competència sempre és bona"

Redacció
1 min
Keita.

Barcelona"No és la final del Mundial, però un Barça - Madrid sempre és un xoc important, tant per a l'afició com per a nosaltres, els jugadors", ha manifestat el migcampista culer Seydou Keita sobre la Supercopa d'Espanya, a dues setmanes de la disputa de la final.

El malià ha recordat que es tracta d'una final, i que, per tant, "és clar que ambdós clubs volem guanyar-la". També ha afegit que "a més, és la primera competició de la temporada, i sempre és important començar guanyant".

Keita, que ha parlat després de la primera sessió d'entrenament del Barça a Miami, també ha parlat de la competència al mig del camp, que es veuria incrementada si finalment arribés Cesc Fàbregas. El migcampista ha assegurat que "la competència és normal en un equip amb tants jugadors. De fet, sempre és bona, i això és el FC Barcelona".

A més, el blaugrana s'ha mostrat satisfet amb el seu estat de forma: "m'agrada cuidar-me durant les vacances", ha dit. Finalment, Keita també s'ha pronunciat sobre la possible marxa de Jeffren. Keita ha reconegut que ha parlat amb ell, però s'ha excusat dient que "no puc dir res sobre el tema". Ha afegit, però, que "segur que si acaba marxant, els mitjans de comunicació us n'assabentareu ràpid".

stats