Barça
Esports Barça 12/06/2011

Kiko Femenia assegura que tan sols està pendent de l'oferta del Barça

El futbolista de l'Hèrcules ha afirmat que la del Barça és l'única oferta de la que està "pendent" en aquests moments, encara que ha reconegut que "fa dies" que no en parla amb els seus representants

Efe
1 min
Kiko Femenía envoltat per De la Bella i Diego Rivas

AlacantKiko Femenia, futbolista de l'Hèrcules, ha afirmat que la del Barça és l'única oferta de la que està "pendent" en aquests moments, encara que ha reconegut que "fa dies" que no en parla amb els seus representants.

Kiko ha assegurat portar amb "tranquil·litat" les negociacions per fitxar pel Barcelona tot i la manca de notícies i que passen els dies sense que hi hagi notícies sobre la situació de les converses.

"Ho porto amb molta tranquil·litat. Fa temps que no tinc notícia de les meves representants, però crec que tot s'arreglarà aviat i espero que sigui per bé meu i del club", ha manifestat.

El futbolista, en qualsevol cas, no vol parlar de quan creu que es pot tancar l'operació perquè no en té "ni idea" i ja s'ha equivocat anteriorment amb preguntes similars, "però com més aviat, millor", ha sentenciat.

El jugador ha fet aquestes declaracions abans d'anar a recollir un premi al futbolista més regular de la plantilla de l'Hèrcules durant la present temporada a Primera Divisió, que atorga 'Los gorilas', una barraca de les festes de les Fogueres d'Alacant, amb gran arrelament a la ciutat.

stats