2a Divisió
Esports Barça 03/08/2011

Kiko Femenía: "El repte és pujar quan abans millor, però primer ho he de fer bé al filial"

El jugador alacantí confia en que li donin l'oportunitat de jugar al primer equip, però assegura que primer s'ha de centrar en fer un bon any a Segona amb el filial

Redacció
1 min
Kiko Femenía envoltat per De la Bella i Diego Rivas

BarcelonaEn declaracions a COM Ràdio, el jugador del Barça B Kiko Femenía, actualment jugant el mundial sub-20 de Colòmbia amb la selecció espanyola, ha parlat del seu fitxatge pel filial blaugrana i del seu futur al club.

L'exjugador de l'Hèrcules ha explicat que té el "repte" de "pujar [al primer equip] quan abans millor", però és conscient que, per això, primer ho ha "de fer molt bé al filial", i ha afegit que, si és així, "i al club estan contents", tindrà una oportunitat".

Sobre la temporada que l'espera, Femenía ha assegurat que el tècnic Eusebio li ha transmès confiança i es mostra esperançat en "mantenir el nivell de l'any passat, que va ser una temporada increïble".

Del seu fitxatge pel Barça ha comentat que "ja sabia que el primer any era al filial", i que li va "arribar el rumor", però que el seu representant no li va voler dir res "fins que ja estava quasi tancat". Ha explicat que no s'ho va pensar, "perquè el Barça és el millor club que hi ha". També ha dit que encara no ha "pogut parlar amb ningú del primer equip".

El jugador, que no va jugar en el debut d'Espanya al mundial sub-20 en la victòria contra Costa Rica, s'ha mostra confiat que tindrà una oportunitat si s'entrena bé. I, quan li arribi, intentarà "aprofitar-la".

stats