MESSI
Esports Barça 10/02/2011

Messi acaba amb les discussions a l'Argentina sobre el seu rendiment

Els seus compatriotes han deixat de comparar el seu rendiment amb la samarreta del Barcelona i l'Albiceleste i es rendeixen als seus peus.

Redacció
2 min
Messi pressiona Bruno Alves durant l'Argentina-Portugal.

Buenos AiresEls argentins celebren avui "el regnat mundial" de Messi per l'irresistible encant que ha provocat la seva manera de jugar en la victòria de dimecres contra Portugal a Ginebra (1-2), després de les seves contundents demostracions contra el Brasil a Qatar (1-0) al novembre passat i en la golejada infligida a Espanya a Buenos Aires al setembre de 2010 (4-1).

"Tots en diuen meravelles, encara que Lionel Messi fa mèrits, és clar, per rebre cada vegada més elogis. Una altra vegada va ser la gran figura de l'Argentina en el triomf contra Portugal. Una altra vegada es va quedar amb el seu duel personal amb Cristiano Ronaldo quan quedaven segons perquè conclogués el partit", indica aquest dijous el matutí la Nación, de Buenos Aires.

"Una altra vegada va ser determinant no només en el joc, sinó en el resultat. Com en l'assistència a Di María en el primer gol i en el penal davant Rui Patricio", afegeix.

"Messi no necessita alçar la veu per demostrar personalitat. Sedueix els seus companys amb talent i desequilibri. Encara té moltes coses per aprendre, però va guanyar considerablement protagonisme d'aquell que va aparèixer fa alguns anys" al Barça, assegura el rotatiu, el títol de portada del qual és "Messi per damunt de tots".

El diari esportiu Olé afirma que Messi "una vegada més se'n va anar victoriós, però va deixar un senyal d'alerta per al que ve. Cada vegada més es depèn del seu joc, de la seva màgia. L'equip està cada vegada més lluny, mentre que Lio cada vegada s'acosta més a la gent".

El jugador de Rosario "va ser determinant una vegada més, de la mateixa manera que davant el Brasil, i va demostrar que en aquest equip és indispensable", afegeix el matutí.

"Messi 2 - Ronaldo 1" titula el Diario Popular i, lluny de comparar el rendiment de "La Pulga" al seu club i en el combinat argentí, indica que la selecció de Sergio Batista "no va brillar i segueix sense acompanyar a Lio com ho fa el Barcelona". Per al diari Pàgina 12 "l'argentí va ser decisiu en la victòria sobre Portugal. Va assistir a Di María en el primer gol i va anotar el del triomf, sobre l'hora, de penal. Però l'equip depèn molt del seu talent".

El diari Clarín comenta que "és bo comprovar, per si a aquestes altures fes falta, que amb Messi a l'equip el joc és diferent. Els camins se simplifiquen i els somnis creixen".

El rotatiu qualifica Messi amb vuit sobre deu punts, igual que al portuguès Cristiano Ronaldo.

stats