FUTBOL SALA
Esports Barça 24/04/2011

El Barça Alusport es proclama campió de la fase regular mentre el Marfil lluita per no baixar

Gràcies a una gran remuntada al segon temps, el Barça Alusport va poder sentenciar el primer lloc de la classificació i tindrà així el factor pista a favor en el Playoff

David Jover
1 min
Fernandao

BarcelonaGran triomf del Barça a la pista del Xacobeo Lobelle de Santiago. No va ser un partit gens fàcil, al contrari. Després d'avançar-se en el marcador amb un gol de Fernandao, els catalans van veure com els gallecs marcaven cinc gols de forma consecutiva i marxaven al descans perdent per 5-1. Marc Carmona va saber motivar d'allò més bé els seus jugadors al vestidor i aquests vans sortir revolucionats a la represa fent una remuntada històrica. Del 5-1 es va passar al 5-6 final, resultat que li dóna al Barça Alusport la primera plaça de la Lliga Regular.

Per altra banda, el Marfil Santa Coloma va perdre per 1-4 al Jacint Verdaguer amb l'Azkar Lugo i posa en perill la seva continuïtat a la Divisió d'Honor. Ara, els colomencs ocupen el catorzè lloc amb 29 punts, un més que el Playas de Castelló, que és qui marca el descens. La setmana vinent els catalans tenen un partit a vida o mort a Saragossa. Si guanyen poden optar a la salvació directa si el Cartagena no guanya o la promoció. Si perden han d'esperar que també ho faci el Playas a casa contra el Cartagena. Tot i així, depenen d'ells mateixos per assegurar la promoció.

stats