COPA DEL REI
Esports Barça 03/02/2011

L'Estadi de la Cartuja de Sevilla demana ser la seu de la final de la Copa del Rei

Els rectors de la societat que gestiona l'estadi destaquen que és l'únic amb la màxima catalogació de la UEFA que no es troba en cap de les ciutats dels finalistes

Redacció
1 min
L'Estadi de La Cartuja demana ser seu de la final de la Copa del Rei.

SevillaL'Estadi de La Cartuja de Sevilla sol·licitarà a la Reial Federació Espanyola de Furbol (RFEF) ser la seu de la propera final de la Copa del Rei, que disputaran el proper 20 d'abril el Barça i el Reial Madrid. Els rectors de la societat que gestiona el recinte sevillà destaquen que el de La Cartuja és l'únic estadi espanyol amb la màxima catalogació de la UEFA, cinc estrelles, que no es troba en cap de les dues ciutats de procedència dels finalistes.

Fonts de l'Institut Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Sevilla han mostrat, en declaracions a l'agència EFE, el seu total suport a aquesta iniciativa i han recordat que "tant la instal·lació com la ciutat han demostrat amb escreix la seva capacitat per acollir esdeveniments de primera magnitud com aquesta final".

Tot i això, el fet que la final coincideixi amb la celebració de la Setmana Santa podria fer enrere els responsables de la RFEF, que són qui decideixen on es jugarà la final.

De jugar-se el partit a La Cartuja, seria el tercer cop que l'estadi sevillà acollís una final de la Copa del Rei, després de les disputades l'any 1999 (València 3 - Atlètic de Madrid 0) i 2001 (Saragossa 3 - Celta 1).

stats