Barça
Esports Barça 21/03/2011

Laporta: "Queda claríssim que el Madrid és qui està al darrera de les insinuacions de dopatge"

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit sobre Rosell: "ha d'enfadar-se menys i actuar amb més contundència contra els que ataquen al Barça, la cadena Cope i el Reial Madrid"

Redacció
1 min
Joan Laporta, ahir, durant un moment de l'entrevista amb l'ARA.

BarcelonaJoan Laporta ha sigut molt contundent en declaracions a Catalunya Ràdio sobre qui està al darrera de les acusacions de dopatge als jugadors del Barça: "Queda claríssim que el Madrid és qui està al darrera de les insinuacions de dopatge. El Madrid no ha presentat cap demanada contra la Cope per haver-los acusat, i encara és hora que demanin disculpes. No em valen les explicacions del president del Barça disculpant el Madrid per la conversa que van tenir ells dos".

L'expresident del Barça, però, també ha acusat a Sandro Rosell de fredor en la seva resposta a aquestes acusacions: "És una vergonya que no s'ha de tolerar, el president del Barça ha d'enfadar-se menys i actuar amb més contundència contra els que ataquen al Barça; la cadena Cope i el Reial Madrid", i ha afegit: "No hi ha la mateixa diligència en perseguir els culpables d'això, que en perseguir l'anterior junta directiva".

p { margin-bottom: 0.21cm; } I respecte l'auto del jutge que l'obliga a ell i set exdirectius del Barça més a avalar uns 23 milions d'euros davant la LFP, Laporta també ha sigut força clar: "Si hem de presentar aquest aval com a consequència d'aquestes maniobres, ho farem, però el jutge ha canviat d'opinió arran d'unes pressions i comentaris i opinions de l'actual junta directiva".

stats