Barça
Esports Barça 05/05/2012

Laporta: "A la directiva de Rosell, en el fons, els ha anat bé que plegui el Pep"

L'expresident del Barça ha dit a Catalunya Ràdio que els actuals dirigents del club estan obsessionats amb destruir la seva obra, i que no han fet tot el que calia perquè Guardiola no marxés cansat

A.s.
1 min
Joan Laporta, diputat de Democràcia Catalana al Parlament

BarcelonaJoan Laporta ha parlat aquesta tarda als micròfons de Catalunya Ràdio des del Camp Nou, i ha tornat a parlar amb duresa sobre la marxa de Guardiola: "La directiva actual volia i dolia. En el fons ja els ha anat bé que marxi el Pep. Estan obsessionats a destruir la nostra obra, i els èxits d'aquest Barça ens els atribuïen a nosaltres", i ha afegit: "La directiva hauria d'haver fet molt més per retenir-lo. Pep ha assumit unes funcions que no li tocaven, i això li ha provocat part del cansament". "Pep hauria d'haver estat més anys d'entrenador del Barça".

Respecte al que va dir a Canal + ahir que es tornarà a presentar a president del Barça, Laporta ho ha confirmat: "M'estic plantejant tornar, sí, estic legitimat per fer-ho". "En un any i mig han destruït tot el vam fer, i amb mala fe", ha dit. De fet, Joan Laporta estava convidat a la llotja aquesta nit pel comiat de Guardiola, però l'expresident ha decidit veure-ho des del seu abonament de soci: "No acostumo a acceptar invitacions de gent que interposa demandes contra la meva persona, tacant el meu nom".

I sobre la possibilitat que un dia Guardiola sigui president del Barça, Laporta ha assegurat: "Està capacitat per ser-ho quan ell vulgui. Seria una continuïtat a una bonica història".

stats