Esports Barça 18/08/2011

L'atac de Mourinho a Vilanova, vist per 1,3 milions espectadors a TV3

El moment de la polèmica va arribar quan faltaven cinc minuts per la una de la matinada

Efe
1 min

BarcelonaL'agressió de l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, al segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, a qui va abordar per l'esquena per ficar-li el dit a l'ull, va ser el minut d'or de la retransmissió de TV3 de la final de la Supercopa d'Espanya, i va aplegar 1,3 milions d'espectadors.

Segons TV3, que va oferir en directe el partit de tornada de la Supercopa, la retransmissió de la victòria culer va tenir una audiència mitjana de 1.128.000 espectadors, amb el 48,6% de la quota de pantalla.

Més enllà dels gols d'Iniesta, Ronaldo, Benzema i Messi, en el moment en què es van congregar més espectadors davant el televisor va ser a les 00.55, quan l'entrenador portuguès José Mourinho, en plena tangana després de l'expulsió del seu jugador Marcelo, va atacar per l'esquena Tito Vilanova, a qui li va ficar el dit a l'ull, en una imatge que ha fet la volta al món i que a TV3 van veure 1.313.000 espectadors en directe.

Mourinho va menysprear després de l'agressió Vilanova, ja que a la roda de premsa posterior al partit va afirmar que no sabia qui era i de forma despectiva li va dir "Pito" en lloc de Tito.

Segons TV3, la retransmissió que va fer la cadena catalana va tenir més del doble d'audiència de la que també feia en directe TVE, que a Catalunya va tenir 536.000 espectadors de mitjana i el 22,1% de quota.

stats