Barça
Esports Barça 29/10/2011

Leo Messi vol retrobar-se amb el gol en la visita del Mallorca aquest vespre al Camp Nou

L'argentí duu tres partits sense marcar, i tractarà de trencar la mala ratxa i ajudar l'equip a millorar la imatge que va oferir a Granada

M. Sanromà
1 min
Messi.

BarcelonaEls culers ja havien començat a oblidar què és un partit del Barça sense un gol de Leo Messi, i els partits contra el Viktoria Plzen, el Sevilla i el Granada han recordat a l'afició que el doble pilota d'or també és humà. A més, el joc del Barça també s'ha vist ressentit en aquests partits i, d'aquesta manera, tant Leo Messi com tot l'equip tenen aquest vespre (20 h) una bona ocasió per recuperar la total confiança del Camp Nou en el partit contra el Mallorca.

Pel xoc contra els balears, Guardiola perd Pedro, lesionat, però recupera Piqué i Puyol, de manera que el tècnic podrà disposar de tots els efectius en defensa, tot i que això no permet saber si el de Santpedor apostarà per una defensa de quatre o de tres, com és habitual aquesta temporada.

El Mallorca arriba a Barcelona en un mal moment, després que dimecres l'Sporting, que era cuer, s'endugués els tres punts de l'Iberostar després de remuntar un 1-0 i, a més, el seu tècnic, Joaquín Caparrós, reconeixia aquest divendres que: "Noranta minuts contra el Barça et semblen tres hores". Tot i això, la temporada passada el Mallorca ja va aconseguir endur-se un empat a u de l'Estadi i donar un bon ensurt als aficionats culers.

stats