Barça
Esports Barça 16/04/2011

Messi trenca, per fi, el malefici contra Mou

Abans del clàssic d'aquest dissabte, Messi havia jugat 9 vegades contre equips entrenats per Mourinho i mai no havia aconseguit marcar

Martí Molina
1 min
El Barça es queda amb el triomf, l'èpica i la pilota

BarcelonaMessi ha aconseguit trencar el seu malefici contra els equips que entrena Mourinho. L'argentí ha marcat aquest al minut 10 de la segona el primer gol contra un equip entrenat pel portuguès, i a més ho ha fet al Bernabéu, en un dels partits més importants de la temporada. Leo Messi ja ha anotat 49 gols aquest curs futbolístic, 30 dels quals a la Lliga.

Deixant de banda un amistós contra el Porto, Messi es va enfrontar contra Mourinho, per primer cop en partit oficial, quan el tècnic entrenava el Chelsea (22 de febrer de 2006). Va ser aquell partit d'anada dels vuitens de final de la Champions que el Barça va guanyar per 1-2, i on Messi va forçar l'expulsió de Del Horno -vermella directa-. Un enfrontament on, a la roda de premsa posterior, Mourinho feia famosa la frase “teatro del bueno”.

La Pulga ha disputat nou partits contra el portuguès -el d'aquest dissabte és el desè-. En total, quatre contra el Chelsea, quatre contra l'Inter i el de la primera volta d'aquesta temporada contra el Madrid. Tots ells sense aconseguir marcar. Una nova estadística l'argentí ha deixat enrere.

Sense comptar el d'aquest dissabte, Messi havia disputat 9 partits contra el Reial Madrid, i havia anotat 7 gols. D'entre ells, destaca el hat trick de la temporada 2006-07, en un partit on Barça i Madrid van empatar al Camp Nou a 3; i les seves dues dianes la temporada del triplet en el 2 a 6 al Bernabéu.

stats