Esports Barça 04/04/2012

És Leo Messi un dels 100 personatges més influents del món?

La revista 'Time' inclou el crac blaugrana entre els candidats a la llista. També hi ha Barack Obama i Sheldon Adelson. L'enquesta a la web es tanca el 6 d'abril

Ara
1 min

BarcelonaLa revista 'Time' ha inclòs Leo Messi en una enquesta amb 200 candidats per escollir els 100 personatges més influents del món. Els internautes poden votar els escollits fins al 6 d'abril, i la llista definitiva es publicarà a l'edició del 17 d'abril. Entre els candidats hi figuren polítics, artistes, esportistes i persones influents en altres àmbits, com Barack Obama, Baixar al-Assad, Sheldon Adelson, Alex Salmond, George Clooney, Meryl Streep, Novak Djokovic, Rupert Murdoch, Bruce Springsteen o Marc Zuckerberg. Messi és l'únic futbolista que apareix a la llista. El candidat més votat pels internautes s'inclourà a la llista de 100, mentre que la resta els escolliran els editors de la revista.

En el perfil de Messi, la revista es pregunta si "tenen fi els rècords que aconsegueix" el jugador blaugrana. Recorda que el crac argentí ja és el màxim golejador de la història del Barça i adverteix Pelé que el '10' blaugrana el podria substituir com a millor futbolista de la història.

El crac argentí, portada de 'Time' el febrer

La revista 'Time' va col·locar Leo Messi a la portada de dues de les seves grans edicions, la d'Àsia i la del Pacífic Sud, el passat febrer. Amb el títol "King Leo" imprès damunt la fotografia, la revista defineix el davanter del Barça com "el millor futbolista del món". A les pàgines interiors, el periodista Bobby Ghosh firma un reportatge en què es destaquen les virtuts de Leo Messi, triple guanyador de la Pilota d'Or.

stats