Barça
Esports Barça 12/04/2011

Messi desmenteix que jugarà un amistós a Puerto Rico

El futbolista argentí ha desmentit avui a la seva pàgina web que jugarà en un partit amistós a San Juan el pròxim 4 de juny contra els Islanders de Puerto Rico

Efe
1 min
Messi pressiona Bruno Alves durant l'Argentina-Portugal.

San JuanEl futbolista argentí Leonel Messi ha desmentit avui a la seva pàgina web que jugarà un partit amistós a San Juan el pròxim 4 de juny contra els Islanders de Puerto Rico.

L'astre davanter indica en un comunicat a www.leomessi.com, subscrit per la companyia Leo Messi Management, que vol deixar patent "el seu rebuig a totes aquelles empreses que de forma no oficial ni autoritzada s'aprofiten de la imatge de Leo Messi per al seu benefici propi".

"L'últim cas", afegeix, "és el d'una empresa que està promovent un partit amistós de Leo Messi i els seus amics a Puerto Rico. Tal esdeveniment és totalment fals".

L'anunci oficial del partit de Messi a Puerto Rico el va fer la productora d'espectacles Maritza Casiano, el passat 30 de març.

Casiano va dir en aquella ocasió que el jugador del FC Barcelona participaria d'un partit amistós al costat d'un grup d'amics contra els Islanders a l'estadi Hiram Bithorn del capital porto-riquenya.

L'empresària va dir a més que l'exestrella del futbol Diego Maradona també jugaria contra els Islanders el 13 d'agost al mateix estadi.

Casiano ha indicat que els guanys dels dos actes ajudarien la Casa Cuna de San Juan i el Centre de Capacitació d'Autisme de Puerto Rico.

De la seva banda, Jorge Naranjo, representant de Maradona, va garantir que els dos jugadors jugarien, perquè, va dir, "no vindran de convidats i prou".

"Al final del dia, el resultat importarà perquè Messi i Maradona són molt competitius encara que sigui un partit amistós perquè tots dos voldran guanyar", va emfatitzar.

stats