Barça
Esports Barça 18/04/2012

Leo Messi no trenca la seva sequera contra el Chelsea

El davanter argentí del Barça no ha anotat en els set partits que ha jugat contra el conjunt anglès

Leo Messi es queixa d'una falta

BarcelonaLeo Messi, el jugador entestat en superar tots els rècords possibles al futbol, segueix sense poder anotar un gol contra el Chelsea. El davanter argentí encara no ha pogut superar la porteria anglesa en els set enfrontaments.

Un debut sonat

La primera vegada que Leo Messi va jugar contra el Chelsea va ser la temporada 2005-06, als vuitens de final de la Champions, a Stamford Bridge. I aquell partit no va estar exempt de polèmica. El Barça va guanyar al camp de l'oest de Londres (1-2), i l'argentí va rebre una entrada al córner de Del Horno, que significaria la vermella pel defensa 'blue'. Mourinho, que aleshores era l'entrenador dels anglesos, va fer popular la frase "teatre del bo", referint-se a Messi.

A la tornada, el Barça empataria a un i superaria l'eliminatòria; l'any que els blaugranes es coronarien campions de la Lliga de Campions superant l'Arsenal a París (2-1).