Esports
Esports Barça 09/03/2012

“MESSI: Màgic, Espectacular, Supersònic, Solvent i Inimitable”, a la portada del diari 'Sport'

Oda a la genialitat del deu del Barça. 'El 9 Esportiu' subratlla: "El món civilitzat hi està d'acord", i posa un punt negre a Madrid, en què han sorgit algunes opinions que qüestionen la qualitat de l'argentí

Ara
1 min
Sport, 9 de març

BarcelonaMitjans d'arreu del món subratllen aquests dies les virtuts del crac argentí del Barça, Leo Messi, especialment després d'assolir un nou rècord amb els cinc gols en un mateix partit de Lliga de Campions. La premsa catalana no esgota els adjectius i aquest divendres el diari 'Sport' fa un acròstic amb les lletres de Messi: "Màgic, Espectacular, Supersònic, Solvent i Inimitable".

'El 9 Esportiu' també posa en portada la genialitat de l'argentí i subratlla: "El món civilitzat hi està d'acord". El diari il·lustra la primera pàgina amb una bola del món i situa un punt negre a Madrid, l'únic lloc del món on han sorgit algunes opinions que qüestionen la qualitat del 10 del Barça.

'Mundo Deportivo' recorda que, amb només 24 anys, Messi té a l'abast rècords de llegenda i destaca les 7 dianes que li falten per superar el màxim golejador del Barça, César; els 22 gols per atrapar Raul a la Lliga de Campions, i els 5 que li falten per superar el seu propi rècord en una temporada.

stats