FUTBOL
Esports Barça 24/06/2011

Messi, Agüero i Tévez signen compromís d'UNICEF per la infància

La campanya d'UNICEF està dedicada a celebrar la diversitat i a conscienciar la població dels perjudicis que la discriminació provoca en el creixement, desenvolupament i oportunitats dels nens i joves

Efe
1 min
Carlos Tévez, el Kun Agüero i Leo Messi, durant l'acte d'UNICEF. MARCOS BRINDICCI / REUTERS

Buenos AiresEls futbolistes de la selecció argentina Lionel Messi, Sergio Kun Agüero i Carlos Tévez van signar aquest divendres un Compromís d'UNICEF a favor de la infància i contra la discriminació.

La signatura del document va tenir lloc al complex esportiu que l'Associació del Futbol Argentí (AFA) posseeix a prop de l'aeroport d'Ezeiza, on l'albiceleste es prepara per participar a la Copa Amèrica que comença el proper 1 de juliol.

La campanya d'UNICEF, entitat benèfica oficial de la competició, esta dedicada a celebrar la diversitat i a conscienciar la població dels perjudicis que la discriminació provoca en el creixement, desenvolupament i oportunitats dels nens i joves.

L'acta signada per les estrelles argentines proposa la protecció dels nens contra la segregació racial, ètnica, religiosa o de gènere, que els afecti en l'esport i en qualsevol altre àmbit.

Així mateix, també lluita perquè no pateixin situacions de violència ni se'ls dificulti l'accés a l'educació o a serveis sanitaris per haver nascut en un altre país, pertànyer a una comunitat aborigen, ser afroamericà, viure en situació de pobresa, tenir una discapacitat o qualsevol altra circumstància.

El davanter del Barça Lionel Messi és des de març de 2010 Ambaixador de Bona Voluntat d'UNICEF.

stats