BARÇA
Esports Barça 07/09/2012

Messi: "Aquest any anirem a totes una altra vegada"

El crac del Barça diu que l'equip té clavada l'espina de no haver passat a la final de la Lliga de Campions del 2011: "Jo especialment, per haver fallat el penal"

Ara
1 min
Messi, amb Iniesta, celebrant que el manxec va ser escollit millor jugador d'Europa / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaL'argentí Leo Messi va parlar als micròfons de Televisió Espanyola en la gala de la UEFA en què es va escollir Andrés Iniesta millor jugador d'Europa de la passada temporada. El davanter blaugrana assegura que aquest any l'equip "anirà a totes una altra vegada".

"M'hauria agradat guanyar la Lliga i la Lliga de Campions, com sempre, guanyar-ho tot", diu Messi, recordant la temporada passada. "Tenim clavada l'espina de no haver pogut guanyar el Chelsea i passar a la final de la Lliga de Campions. Jo especialment, per haver fallat el penal", apunta l'argentí.

Sobre el canvi d'entrenador al Barça, Leo Messi afirma: "Quan va arribar Guardiola portàvem temps sense guanyar. La seva arribada ho va canviar tot: mentalitat, manera de treballar..." I, sobre Tito Vilanova, diu: "La filosofia segueix sent la mateixa. Ell i Guardiola tenen la seva manera de veure les coses, de transmetre. I en això sí que són diferents".

stats