Barça
Esports Barça 03/12/2011

El Llevant, últim obstacle del Barça abans de poder pensar en el Reial Madrid

El Llevant, quart a la classificació, visita el Camp Nou sense gaire esperança de puntuar però amb la voluntat d'aprofitar les possibles rotacions que faci Guardiola en previsió al clàssic del Bernabéu

Natalia Arroyo
2 min
Alexis i Xavi celebren el gol del xilè contra el Rayo.

BarcelonaEl Barça s'enfronta aquest vespre contra el Llevant al Camp Nou a les 20 h, en el que és l'últim partit de Lliga abans de visitar el Bernabéu per jugar contra el Reial Madrid. Guardiola va demanar ahir en roda de premsa que no es pensi encara en el clàssic i que "se centri tota l'atenció en el Llevant", un rival "molt fort" que arriba a Barcelona sense res a perdre i còmode en el paper de víctima.

Sense Nano i Barkero, el Llevant adaptarà la seva alineació per intentar obtenir un bon resultat del Camp Nou. L'habitual 4-2-3-1 dels valencians canviarà a un 4-3-3, amb un mig del camp format per Xavi Torres, Farinós i Iborra. En punta, Koné, ajudat en bandes per Valdo i El Zhar amenaçaran una defensa del Barça que podria tornar a ser de quatre homes per evitar patir amb el bon joc d'extrems del Llevant.

Tot i que Guardiola deixa clar que no vol pensar encara en el Madrid, podria fer algunes rotacions per repartir els minuts abans del clàssic. Busquets, amb quatre grogues, sembla destinat a la banqueta i el seu lloc al migcentre l'ocuparà Keita. La sanció de Piqué dóna opcions de jugar a Puyol, que acompanyarà molt probablement a Mascherano, tot i que també podria ser el dia de Fontàs. Sense Adriano, lesionat, Alves sembla segur al lateral dret, mentre que per l'esquerra, tot apunta a que jugarà Maxwell per donar descans a Abidal. Al mig del camp, Xavi, Iniesta, Cesc i Thiago es repartiran dues posicions. Messi ocuparà la punta d'atac i els seus dos socis podrien ser Pedro i Cuenca, després que Villa i Alexis juguessin contra el Rayo dimarts.

stats