BARÇA
Esports Barça 06/12/2010

Berdiev: “Edificarem l'equip a partir de la defensa”

El tècnic del Rubin Kazan desafia a qui el critiqui a que, abans de fer-ho, jugui obert contra el Barça: "Els equips que ho fan ja saben què els està passant"

Redacció
1 min
El tècnic del Rubin Kazan, Kurban Berdiev.

BarcelonaEl tècnic del Rubin Kazan, Kurban Berdiev, ha anunciat que en el partit que tancarà la fase de grups de la Lliga de Campions, dimarts al Camp Nou, el seu equip s'edificarà "des de la defensa" i ha reptat els que el critiquin a intentar jugar d'alguna altra manera amb el Barça: "Primer hem de pensar en la defensa. Els equips que estan jugant contra el Barça de forma oberta ja saben què els està passant", ha assenyalat el tècnic del Rubin.

L'entrenador dels russos ha valorat el fet que, en els tres cops que el seu equip s'ha enfrontat als blaugranes, mai ha perdut: "El Barça ens ensenya molt cada cop que juguem contra ells. És un afalagament que se'ns reconegui que no hem perdut contra ells, és mèrit de tots els jugadors", ha dit Berdiev, que ha afegit: "Els nous entenen que aquesta és una festa i que per segon cop jugarem al Camp Nou. Ens hem preparat bé".

Kurban Berdiev també ha parlat sobre el fet que tres blaugranes estiguin seleccionats per guanyar la Pilota d'Or: "Podriem afegir a algun mes", ha dit, sense concretar si es referia a un altre jugador culer o no.

stats