COPA DEL REI
Esports Barça 17/01/2012

El partit Madrid-Barça comptarà amb un dispositiu de seguretat reforçat

L'operatiu s'activarà des de primera hora de la tarda d'aquest dimecres, coincidint amb l'arribada dels aficionats blaugranes a Madrid

Efe
1 min

MadridLa delegació del govern de Madrid coordinarà el dispositiu de seguretat especial previst per aquest dimecres amb motiu del partit entre el Reial Madrid i el Barça, que estarà format per efectius de policia nacional i municipal, serveis sanitaris i assistencials.

El dispositiu, que també inclourà representants de seguretat del Reial Madrid, té com a objectiu garantir el normal desenvolupament del partit de futbol, declarat d'alt risc.

El desplegament policial estarà integrat per efectius de Policia Nacional de les Unitats d'Intervenció Policial (antiavalots), cavalleries, motos i un helicòpter, agents de Policia Municipal, treballadors de seguretat de l'estadi i personal de la Creu Roja, Samur i Protecció Civil, amb ambulàncies.

L'operatiu s'activarà des de primera hora de la tarda, coincidint amb l'arribada dels aficionats, i amb especial vigilància dels llocs de reunió i concentració dels seguidors dels dos conjunts.

stats