Barça
Esports Barça 21/07/2011

Mahmud Abbas visita el Camp Nou

El president de l'Autoritat Nacional Palestina (ANP) ha visitat aquest dijous al matí l'estadi acompanyat pel vicepresident de l'Àrea Institucional del Barça, Carles Vilarrubí

Redacció
2 min
Mahmud Abbas i Carles Vilarrubí, al Camp Nou

BarcelonaMahmud Abbas, el president de l'Autoritat Nacional Palestina (ANP), ha visitat aquest dijous el Camp Nou en el marc d'una gira de contactes institucionals que està fent per Europa. Abbas ha visitat les instal·lacions de l'estadi blaugrana acompanyat del vicepresident de l'Àrea Institucional del Barça, Carles Vilarrubí.

Finalitzada la visita, Abbas ha destacat que el Barça és un club amb "una projecció molt bona i extensa", que arriba també "als jugadors". "El FC Barcelona és la representació d'una civilització i un poble els bons valors del qual es perceben sempre", ha afegit. El líder palestí no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'expressar el desig que "el Barça viatgi a Palestina algun dia per jugar un partit de futbol".

Per la seva banda, Vilarrubí ha subratllat que "ha estat un honor" la seva visita. El vicepresident ha recordat que "el FC Barcelona representa una gran finestra per apropar-se al sentiment català, ja que a través nostre es veu el sentiment de tot un poble". També ha mencionat el fet que aquesta visita coincideix amb "un moment molt especial per al club en què els èxits esportius ens acompanyen" i que el Barça "comparteix amb el poble palestí valors com la pau, la convivència, l'esport i la ciutadania".

Abbas i Vilarrubí han intercanviat diversos obsequis, d'entre els quals, el Club ha volgut obsequiar els néts del líder palestí, que l'acompanyaven a l'acte, amb dues samarretes del Barça. Posteriorment Abbas, que ha signat al llibre d'honor del Museu, ha estat guiat per Vilarrubí en una visita a aquesta instal·lació, on ha pogut gaudir, per exemple, dels setze títols aconseguits per les seccions professionals del Club la temporada 2010-11.

Abans d'aquesta visita al Camp Nou, dimecres Abbas va visitar la secretaria de la Unió pel Mediterrani, al Palau de Pedralbes de Barcelona i va trobar-se també amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, al Palau de la Generalitat.

stats