Barça
Esports Barça 21/05/2011

Partit de tràmit a Màlaga en el qual Guardiola farà jugar als suplents i als joves del filial

El Barça ja només té entre cella i cella el partit del 28 de maig i per això els titulars amb més minuts a les cames s'han quedat a Barcelona per no arriscar

Albert Solé
1 min
Thaigo ha marcat el primer gol del Barça a Anoeta.

BarcelonaEl Barça juga aquesta tarda (18 h) a la Rosaleda de Màlaga un partit sense cap mena d'interès per la classificació de la Lliga: el Barça ja és campió i el Màlaga ja està salvat. Per aquest motiu, i tenint en compte que el 28 de maig a Londres el Barça hi té la cita més important de la temporada, la final de la Champions, Pep Guardiola ha decidit no arriscar i ha deixat a Barcelona set dels jugadors que seran segur titulars contra el Manchester United: Messi, Valdes, Xavi, Piqué, Iniesta, Villa i Puyol. Aquests jugadors, però, no tindran festa si no que avui al matí aniran a la Ciutat Esportiva per fer un entrenament específic per seguir preparant la final.

El partit només li servirà a Guardiola per seguir donant minuts de joc a Abidal per veure si arriba a temps per jugar la final, i per seguir veient els joves dels filial com Thiago, Jonathan Dos Santos o Sergi Roberto. A més, de porter suplent s'endú a Oier, cosa que pot significar que Guardiola ja ha escollit quin dels dos porters del filial (Oier o Miño), s'endurà a Londres com a suplent de Valdés.

Alineacions probables:

Màlaga: Caballero; Gámez, Stadsgaards, Weligton, Eliseu; Recio, Apoño, Camacho, Duda; Fernández i Juanmi.

FC Barcelona: Pinto; Alves o Jeffren, Fontàs, Mascherano, Abidal, Busquets, Keita, Thiago, Afellay, Pedro i Bojan.

Àrbitre: Clos Gómez (Comitè Aragonès).

Estadi: La Rosaleda.

Hora: 18.00.

stats