Barça
Esports Barça 24/03/2012

El diari 'Marca' reconeix que el Comitè de Competició ha estat "benèvol" amb el Madrid

Els esportius catalans mostren la seva indignació després per les sancions als jugadors blancs, mentre 'As' compara els 2 partits a Pepe amb l'absolució de Piqué

Ara
2 min
La portada del 'Marca'

BarcelonaEls diaris esportius s'han fet ressò, com no podia ser d'altra manera, de la polèmica sorgida aquest divendres per les resolucions del Comitè de Competició sobre les sancions als jugadors del Reial Madrid. Els rotatius editats a Catalunya mostren la seva indignació, mentre a Madrid s'ho miren d'una altra manera. 'Marca' reconeix, en lletra petita, que l'ens va ser "benèvol" amb el club blanc. I 'As' compara els 2 partits de sanció a Pepe amb l'absolució de Piqué.

'Marca' obre en portada amb els partits d'aquest dissabte del Barça (al camp del Mallorca) i del Reial Madrid (a casa contra la Reial Societat). I en un faldó es fa ressò de les resolucions del Comitè, titulant "Competició, benèvol".

En canvi, el diari 'As' no dubta en comparar els 2 partits de sanció a Pepe (havia dit "fill de puta" a l'àrbitre) amb el fet que s'arxivés l'expedient al blaugrana Piqué (que fa unes setmanes havia acusat l'àrbitre d'expulsar-lo "premeditadament"). D'aquest mateix tema també en parla el director del diari, Alfredo Relaño, en la seva columna diària. Això sí, reconeix que els blancs en van sortir ben parats.

En canvi, a Catalunya les coses es veuen bastant diferent. El diari 'Sport' titula en portada: "Això sí que és un escàndol", i diu que "només" li han caigut dos partits a Pepe i un a Mourinho. D'altra banda 'Mundo Deportivo' titula amb un contundent "Pitorreo", i assegura en portada que "el Comitè adultera la Lliga", amb les sancions imposades al Reial Madrid.

Per últim, 'El 9 esportiu' titula "Sants Innocents", amb una fotografia de Sergio Ramos, Pepe i Cristiano Ronaldo. I destaca que "el Comitè de Competició clava una llufa al futbol i el Madrid té la barra de presentar recurs".

stats