FUTBOL SALA
Esports Barça 22/04/2011

El Barça Alusport busca assegurar-se el primer lloc mentre el Marfil Santa Coloma lluita per no baixar

Jornada clau per als equips catalans. Mentre el Barça només necessita guanyar un dels dos partits que li resten per quedar primer, al Marfil només li val el triomf per no patir

David Jover
2 min
Fernandao xuta davant l'oposició de Vadillo

BarcelonaLes travesses, els números i les combinacions estan a l'ordre del dia en aquestes darreres jornades. Per tant, anem a fer un cop d'ull a com estan les coses a la Lliga Nacional de Futbol Sala.

El triomf del Reale Cartagena contra el Gestesa Guadalajara aquest divendres (7-1), combinat amb la derrota del Playas de Castellón a la pista de l'Inter Movistar (5-2) fa que els tres punts que aquest dissabte es juga el Marfil Santa Coloma, a casa, contra l'Azkar Lugo siguin realment importants (18h).

Ara mateix, amb un partit menys, el Marfil és catorzè a la taula amb 29 punts, un més que el Playas de Castelló, quinzè classificat. És a dir, els d'Andreu Plaza estan situats a la posició de promoció i els castellonencs, a la de descens directe.

Però el partit d'aquesta tarda al Jacint Verdaguer és molt important per dues raons. La primera són els tres punts, vitals, la segona és guanyar a un rival directe com l'Azkar Lugo i aconseguir l'average, que pot acabar decidint els descensos.

La classificació, a dia d'avui a la part baixa és la següent:

31

31

29

28

-1

Si el Marfil superés l'Azkar de Bruno García s'enfilaria a la dotzena plaça i faria caure a la plaça de promoció el Reale Cartagena. Amb uns hipotètics 32 punts els colomencs s'assegurarien no baixar de forma directa i jugarien la promoció. Tot i que si a la darrera jornada Azkar i Cartagena no aconsegueixen guanyar, la salvació seria un fet.

El Barça, a un pas de fer història

I és que si el conjunt blaugrana aconsegueix guanyar a la pista del Lobelle de Santiago (18h, MarcaTV) farà història aconseguint el primer lloc de la Lliga Regular per primer cop a la seva història. Això vol dir que, en cas d'arribar a les semifinals i a la final, sempre tindria el factor pista a favor.

stats