FUTBOL SALA
Esports Barça 13/03/2011

Marfil Santa Coloma i Barça Alusport es veuen les cares en un derbi de diferents necessitats

Tot i que la classificació diu que hi ha 28 punts de diferència entre ambdós, el derbi català de la màxima categoria sempre pot deixar sorpreses (17.15 h, Esport3 i Barça TV)

David Jover
1 min
Wilde celebra un gol

BarcelonaActualment, el Marfil és el catorzè classificat. És a dir, està en posicions de promoció per baixar a la divisió de Plata. Jugar contra el segon classificat -ahir El Pozo va guanyar i ha superat els de Carmona momentàniament- no és fàcil encara que sigui a casa i al Jacint Verdaguer.

Els d'Andreu Plaza estan fent una segona volta molt dolenta i hauran de reaccionar després que el Reale Cartagena hagi sortit de les places perilloses al vèncer contra pronòstic el Lobelle de Santiago per 6-3 amb quatre gols del veterà Cobeta.

Pel que fa als precedents entre ambdós equips, hi ha igualtat. A la primera volta al Palau Blaugrana el resultat va ser d'escàndol, 8-0. Però en el darrer partit entre tots dos de Lliga al Jacint Verdaguer el Barça Alusport va caure per 2-1 en un partit que es va decidir en els darrers minuts amb un gol d'Héctor al 38' i d'Albert Segura en els darrers segons.

El d'aquesta tarda és un partit clau per Marfil i Barça, perquè una derrota pot obrir o engrandir una crisi. Els de Carmona sumarien la segona derrota consecutiva a la Lliga en cas de perdre i el Marfil la vuitena derrota seguida, fet que el deixaria en un moment delicat quan tan sols resten set jornades per acabar la Lliga regular.

stats