Barça
Esports Barça 27/09/2011

Mascherano: "No podem subestimar el BATE"

El migcampista del Barça ha assegurat que no poden "subestimar" el BATE, i ha recordat les dificultats que van tenir l'any passat als camps del Rubin Kazan i el Copenhaguen

Marcel Sanromà
1 min
Mascherano, durant la roda de premsa.

BarcelonaJavier Mascherano, jugador blaugrana, ha assegurat que: "És molt important aconseguir un bon resultat ja que no vam poder guanyar a casa el primer partit, perquè està tot molt igualat".

L'argentí també ha defensat que no poden "subestimar" el BATE, i ha recordat les visites de la temporada passada als camps del Copenhaguen i el Rubin Kazan, on el Barça no va poder guanyar. De l'equip bielorús ha destacat que saben "que lidera el futbol de Bielorússia en els darrers anys" i que "ja té experiència a la Lliga de Campions", quan es va enfrontar al Reial Madrid

El 3-4-3

Sobre el canvi de sistema que ha implementat Guardiola, Mascherano ha comentat: "Ens ha anat bé amb els dos sistemes. Quan el resultat no ha estat favorable sempre s'anirà a mirar al canvi de sistema, però a casa ens ha anat molt bé". "Podem jugar de les dues maneres perquè ja tenim els mecanismes apresos", ha conclòs l'argentí.

Pel que fa a la seva posició al camp, d'entrada ha destacat que per a l'equip "és importantíssim" recuperar Piqué i Puyol, i ha dit que és conscient que amb la tornada dels dos centrals "el més lògic és que juguin ells, perquè són una de les millors parelles de centrals del món", i ha deixat en mans de Guardiola la decisió de quina posició ha d'ocupar ell al camp.

stats