Barça
Esports Barça 12/09/2011

El tècnic del Milan diu que sortir a defensar-se contra el Barça "seria un suïcidi"

Massimiliano Allegri diu que plantejaran un partit físic, però que creu que, amb la possessió de la pilota, li poden crear problemes al Barça

Marcel Sanromà
1 min
Massimo Allegri, entrenador del Milan, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça

BarcelonaEl tècnic del Milan ha reconegut que notaran la baixa d'Ibrahimovic, de qui diu que és un jugador "molt important", però assegura que jugaran "amb respecte però sense por".

Allegri considera el Barça "l'equip més fort del món", però ha assegurat que amb la pilota li poden "crear dificultats al Barça", i que no sortiran a defensar-se "massa" perquè "seria un suïcidi". Tot i això, ha dit que donaria per bo l'empat, i no ha volgut revelar qui acompanyarà Pato a la davantera.

L'entrenador del Milan ha desitjat una ràpida recuperació per a Ibrahimovic, de qui, pels malpensats, ha comentat que el suec estava "molt tranquil", que tenia "moltes ganes de jugar aquest partit" i que "en absolut" tenia por de saltar al camp.

A més, Massimiliano Allegri ha afirmat que no poden pensar només en Iniesta, que havia parlat abans en roda de premsa, sinó que hauran de "defensar tot el Barça", perquè "tots estan en forma: Xavi, Iniesta, Cesc, Messi...".

stats