Barça
Esports Barça 18/02/2011

Maxwell: “Abans de la tornada contra l'Arsenal hem de sumar 12 punts en Lliga”

Maxwell Scherrer afirma que l'equip ha d'oblidar com més aviat millor la derrota contra l'Arsenal a la Lliga de Campions i centrar-se en la Lliga, on ha de defensar la renda de cinc punts d'avantatge al Reial Madrid.

Redacció
1 min
Maxwell lluita amb Walcott per la pilota

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Maxwell ha apuntat que "una derrota sempre t'ensenya coses", i considera que és més positiu mirar endavant i començar ja a pensar en els pròxims compromisos que l'equip té en el torneig domèstic.

Aquest ha estat més o menys el missatge que el tècnic, Pep Guardiola, ha donat als seus homes en la xerrada prèvia a l'entrenament d'aquest matí.

"No hem parlat de les coses en què ens vam equivocar el dimecres sinó de coses internes nostres i de la necessitat de mantenir-nos atents per enfrontar-nos als propers rivals", ha revelat el lateral brasiler.

Maxwell ha recordat que per a la tornada dels vuitens de final de la Champions "encara queden tres setmanes" i que, durant aquest temps, l'equip "ha de sumar els dotze punts" que hi ha en joc en el campionat de Lliga.

El defensa blaugrana ha fet una darrera concessió en valorar la baixa de Piqué en la tornada davant els 'gunners': "És un jugador important per a nosaltres, ja que amb la seva tècnica ens aporta molt a la sortida de la pilota. És una pena que no jugui , però esperem passar perquè pugui fer-ho en la propera eliminatòria ".

El brasiler ha admès que "hem de centrar-nos en l'Athletic, un equip complicat que defensa bé. Així que hem de jugar amb intensitat, estar precisos i crear ocasions de gol", ha subratllat Maxwell, que considera clau "evitar les faltes, els córners i els contraatacs" del conjunt que dirigeix Joaquín Caparrós.

stats