BARÇA
Esports Barça 21/08/2011

Mazarri: "Només el fet de poder jugar al Camp Nou és un premi perquè aquí només han jugat grans clubs"

El tècnic del Nàpols avança que alinearà el millor equip possible aquest dilluns contra el Barça al Camp Nou i es desfà en elogis cap al conjunt de Pep Guardiola

Redacció
1 min

BarcelonaEl tècnic del Nàpols, Walter Mazzarri, ha reconegut que per al club italià és una "satisfacció" i un "orgull" haver estat convidat pel Barça per participar en el Trofeu Joan Gamper. Mazzarri ha avançat que alinearà el millor equip possible, tot i que no s'ha mostrat preocupat pel resultat del partit. "Només el fet de poder jugar al Camp Nou és un premi, perquè aquí només han jugat grans clubs. Això vol dir que durant els últims anys hem fet coses importants. Jugarem contra l'equip més fort del món i serà un test important per verificar la nostra evolució, i entendre on hem arribat", ha comentat l'entrenador.

Mazzarri s'ha desfet en elogis cap al Barça, a qui veu favorit en totes les competicions en les que el conjunt blaugrana pren part. El tècnic ha reconegut que li agradaria trobar-se el conjunt de Pep Guardiola a Europa, tot i que el millor pels seus interessos seria que no s'enfrontessin amb el Barça, "el millor equip del món", segons ha declarat.

stats