BARÇA
Esports Barça 29/06/2011

Mazinho: "El club tenia ofertes importants per Thiago"

El pare i representant del jugador ha assegurat que sempre van tenir clar que el Barça no utilitzaria Thiago com a moneda de canvi en cap altra operació

Efe
2 min
Thiago Alcántara, amb la copa de l'Europeu Sub-21. MICHAEL STEELE / GETTY IMAGES

Barcelona'Mazinho', pare i representant del migcampista Thiago Alcántara, ha explicat que el Barça tenia "ofertes importants" pel jugador i que per això li ha volgut "compensar" millorant i ampliant seu contracte. Mazinho s'ha apropat aquest dimecres a la tarda a les oficines del Camp Nou per estar al costat de Thiago en el moment de rubricar el nou contracte professional del seu fill, que seguirà en la disciplina blaugrana almenys fins al 30 de juny de 2015.

La clàusula de rescissió passa de 30 a 90 milions d'euros, encara que l'exjugador de Celta i València creu que això és el de menys, ja que Thiago "està encantadíssim amb la seva renovació" i desitja quedar-se "tota la seva vida" al Barça.

Mazinho ha assegurat que sempre va tenir clar que el Barça no utilitzaria el seu fill com a moneda de canvi en cap altra operació, ni tan sols la que encara s'ha de tancar per portar el centrecampista de l'Arsenal Cesc Fàbregas. "En cap moment vaig dubtar sobre si Thiago es quedava o no. El club sempre ens ha cridat, sempre ens ha donat aquesta tranquil·litat, aquesta seguretat, i sempre ha volgut acabar amb tota aquesta història", ha destacat.

A més, Mazinho ja ha avançat que el seu fill no està preocupat gens ni mica per la possible arribada de Cesc, ja que "són dos jugadors de perfils diferents" i, a més, a la plantilla blaugrana hi ha lloc per a tots dos.

"La competitivitat de Thiago és molt gran, ho ha demostrat ara en la Sub-21. És un xaval que no s'amaga per a res, sap el que és el Barcelona i sap buscar el seu espai. Crec que no hi ha cap problema amb que Thiago es quedi en una plantilla amb jugadors importants, com pot ser Cesc. Aquí sempre hi ha grans jugadors i cal lluitar i treballar per fer-se un buit ", ha conclòs.

stats