Barça
Esports Barça 21/04/2012

Messi i Alves, els fixos de Guardiola en els clàssics

Tot i apostar, de base, per un onze molt similar en cada ocasió, el tècnic blaugrana només ha fet jugar tots els minuts a dos futbolistes: Leo Messi i Dani Alves

Natalia Arroyo
1 min
Dani Alves a Stamford Bridge

BarcelonaLeo Messi i Dani Alves són els únics dos jugadors del Barça que han disputat tots els minuts dels clàssics contra el Reial Madrid de José Mourinho. Tot i que alguns partits han coincidit en època de pretemporada i que tant l'argentí com el brasiler no havien treballat amb el grup al mateix ritme que els seus companys, no s'han perdut cap minut dels 930 jugats.

Gerard Piqué és l'altre futbolista que pràcticament ho ha jugat tot, però, a diferència de Messi i Alves, no pot dir que no s'hagi perdut res. En l'anada de la Supercopa d'Espanya, a l'agost, el central català va sortir al terreny de joc al minut 62, perdent-se una hora de joc.

Puyol, Xavi, Busquets o Iniesta, els altres habituals de l'esquema de Guardiola, han patit alguna suplència o substitució. La rotació entre Valdés i Pinto en els duels de Copa del Rei ha impedit que el porter català pugui imitar al seu homòleg al Reial Madrid.

stats