BARÇA
Esports Barça 03/06/2012

L'Argentina, eufòrica amb el partit de Messi i la futura paternitat del jugador del Barça

Messi serà pare i va celebrar el seu gol a l'Equador posant-se la pilota sota la samarreta. A l'Argentina, Messi enamora

Ara
1 min

BarcelonaLa celebració de Lionel Messi amb la pilota sota la seva samarreta fent una panxa va ser assumida de forma unànime com la ratificació de que la parella de l'astre del Barcelona, Antonella Roccuzzo, espera un fill. El rumor fa temps que és conegut, però el jugador no ha parlat sobre aquest afer. Messi va brillar amb llum pròpia en el triomf argentí 4-0 sobre l'Equador en la fase de classificació per ser al Mundial, i els argentins s'han rendit als peus del seu geni. El diari Olé portava en portada aquesta fotografia amb la frase 'Papi futbol'.

Després d'una assistència i la seva participació en els primers tants d'Argentina, al minut 31 Lionel Messi va convertir el seu gol i ho va celebrar introduint la pilota sota la seva samarreta, per mostrar una panxa. Després d'abraçar amb els seus companys, 'la Pulga' va demanar una pilota als auxiliars per transmetre el senyal que la premsa del cor esperava.

"El primer temps va ser molt bo, vam anar a buscar la victòria. Ara ve Brasil, un amistós que ens servirà per millorar", va emfatitzar Messi després del partit en què va ser figura. Respecte a la resposta del públic, Messi va ser determinant: "Va ser molt bona la connexió amb la gent, va ser una de les majors ovacions que vaig rebre al meu país".

Alejandro Sabella, seleccionador argentí, ha declarat directament que "si ara marquem diferències, és per Messi. És el millor"

stats