Barça
Esports Barça 25/09/2011

Leo Messi: "Vull seguir fent història al Barça"

El davanter del Barcelona Lionel Messi, autor aquest dissabte davant l'Atlètic de Madrid del seu onzè triplet, ha assegurat que vol "seguir fent història" amb el conjunt blaugrana

Efe
1 min
Messi, celebrant un gol davant l'Atlètic de Madrid

BarcelonaAmb només 24 anys l'astre argentí ja suma 192 gols amb el Barça i està a punt d'atrapar al mític davanter hongarès Laszi Kubala (194) i cada vegada està més a prop del màxim golejador de la història del club, César Rodríguez (235).

En una entrevista concedida al programa 'El Marcador' de Barça TV, Messi reconeix que li fa "molta il·lusió" poder ser el màxim golejador de la història del Barcelona.

"Han passat molts anys i segueixo sent el mateix. Tant de bo el pugui superar (a César). Vull seguir fent història aquí", ha afirmat.

L'actual màxim golejador de la Lliga espanyola amb vuit gols, Leo Messi, prefereix no plantejar-se reptes individuals: "Cal anar a poc a poc, sense pensar en els reptes. Crec que el més important d'aquest equip és seguir guanyant coses i seguir aconseguint títols per a nosaltres i per a l'afició. Tot això està per davant de qualsevol guardó o estadística individual”, va assegurar.

Respecte al nou dibuix que utilitza Guardiola, Messi admet que encara ha d'acabar d'adaptar-se 3-4-3, però d'entrada se li veu entusiasmat. "Ens sentim molt còmodes. Hi ha coses que encara no fem bé, com en l'altre sistema, però és normal. Es necessita temps i pràctica. Encara no estem acostumats. Personalment estic content, ja que els de davant tenim més espais i ens podem associar millor amb els migcampistes i també rebre més pilotes", ha conclòs.

stats