Barça
Esports Barça 01/07/2011

Messi: "Vull guanyar el màxim de títols amb el Barça i la selecció sense pensar en ser el millor de la història"

El davanter del Barça ha parlat amb el diari argentí Olé just abans de debutar amb la selecció albiceleste a la Copa Amèrica a l'Argentina

Efe
2 min
Messi, profeta  a la seva terra

Buenos AiresEl davanter argentí, Lionel Messi, ha afirmat que en els últims anys ha crescut al Barcelona gràcies a Pep Guardiola. "Vull seguir millorant, sempre ho intento i ho vull. El que sé ho vull millorar. I el que no sé, ho vull aprendre. En els últims anys amb Guadiola he crescut molt també en l'aspecte tàctic, m'ha ensenyat moltes coses en aquest aspecte", ha dit el futbolista de Rosario al diari esportiu Olé, de Buenos Aires.

En comparació de la Copa Amèrica de Veneçuela 2007, Messi ha dit que es veu "molt canviat" quan està a punt de debutar en edició del torneig que comença al seu país. "Gràcies a Déu estic passant per un moment increïble i espero seguir així. No penso ni en ser el millor ni en estar entre els millors. Quan acabi la meva carrera, espero que m'hagi anat bé", ha indicat.

"Espero haver aconseguit quan pengi les botes la major quantitat de títols possibles amb el Barça, la selecció i de manera individual. Però sense pensar en ser el millor de la història ni en comparar-me amb els grans de la història", ha afegit.

Messi ha assegurat que no està pendent dels rècords que supera en la seva carrera. "Potser me n'assabento quan ho publiquen els mitjans, però tampoc en faig gaire cas. No penso en això. Penso a guanyar coses. En guanyar altres Lligues, en arribar a altres finals de Champions", ha comentat.

'La Pulga' afirmar que és "bonica" la pressió que té l'Argentina per guanyar la Copa Amèrica. "Si guanyem la Copa podrem començar a treballar amb tranquil·litat en els propers anys per arribar bé al Mundial", ha assenyalat.

Quant a la seva relació amb el públic del seu país va dir que espera "estar igual que a Barcelona". "En el Barça estic 10 punts i m'agradaria estar de la mateixa manera en la selecció. Per la selecció vaig passar un moment molt dur, em criticaven, rebia de tot arreu i per tot. Va ser difícil, però ara estic bé", ha comentat.

"No sé per què, però alguna cosa em diu que guanyaré un Mundial", va dir Messi, la figura de major atracció de la Copa Amèrica que comença aquesta matinada (2.45h).

stats