PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 24/02/2011

Messi s'entrena amb normalitat de nou

L'argentí s'havia quedat dimecres al gimnàs fent treball específic. Thiago, Miño i Montoya continuen entrenant-se amb el primer equip.

Redacció
1 min
Messi

BarcelonaLionel Messi s'ha convertit en la prinicipal novetat de l'entrenament del Barça. Després d'uns dies marcats per lesions, l'argentí ha esvaït la por en entrenar amb total normalitat amb el grup. A diferència de l'entrenament de dimecres, en què s’havia quedat al gimnàs per dur a terme treball específic, en aquesta ocasió sí que ha saltat al camp número 2 de la ciutat esportiva Joan Gamper.

Guardiola, doncs, treballa amb un grup en què falten els lesionats Jeffren, Puyol, Valdés i Xavi. A Jeffren i Puyol se’ls ha pogut veure fent treball individual de camp acompanyats d’un recuperador, mentre que Valdés i Xavi han seguit amb el tractament de les seves respectives lesions.

Com ja va passar en la darrera sessió preparatòria, Josep Guardiola ha decidit tornar a comptar amb tres joves de l’equip de Luis Enrique per completar el grup. Es tracta del lateral dret Martín Montoya, del porter Rubén Miño i de Thiago Alcántara.

stats