RESUM DE L'ANY
Esports Barça 31/12/2011

Messi, segon millor esportista de l'any per darrera de Djokovic segons l'Associació Internacional de Premsa Esportiva

El Barça, millor equip de l'any per davant dels All Blacks de rugbi i la selecció de voliebol del Brasil.

Ara
1 min
Djokovic s'estira per tornar un cop de dretes contra Tipsarevic.

BarcelonaL'elecció, a càrrec de l'Associació Internacional de la Premsa Esportiva (AIPS) amb seu a Suïssa ha gaudit de la participació de 363 periodistes especialitzats en esport de 80 països. Djokovic, número u del món i guanyador el 2011 dels tornejos d'Austràlia, Wimbledon i Flushing Meadows, ha superat Messi i l'atleta jamaicà Usain Bolt, tercer.

Djokovic, guanyador en 2011 dels tornejos Austràlia, Wimbledon i Flushing Meadows, va sumar 812 vots (23,74 per cent), seguit per Messi amb 690 (20,18) i l'atleta jamaicà Usain Bolt amb 441 (12,89). En el quart i cinquè lloc han quedat el pilot alemany Sebastián Vettel i el tennista suís Roger Federer.

A més, la AIPS ha triat el Barça com el millor equip del món amb 1411 vots, seguit pel seleccionat de rugbi de Nova Zelanda (All Blacks) amb 1.000 i la selecció masculina de voleibol del Brasil, amb 617.

La millor esportista és l'esquiadora noruega Marit Bjoergen, seguida per l'atleta francesa Vivian Cheruiyot i la nedadora italiana Federica Pellegrini.

Els premis es lliuraran el 13 de gener a Innsbruck, Àustria, en una gala on estaran el president del Comitè Olímpic Internacional, Jacques Rogge, i el titular de la FIFA, Joseph Blatter.

stats