Barça
Esports Barça 16/07/2011

El diari 'Olé' disfressa Messi de Carlos Gardel a la prèvia del partit Argentina-Uruguai

Després d'un inici de Copa Amèrica on la selecció 'albiceleste' no va desplegar un bon joc, la premsa argentina s'encomana a Messi per superar els quarts de final

Martí Molina
1 min
Messi, disfressat de Carlos Gardel, a la portada del diari Olé

BarcelonaEls lectors del diari esportiu Olé s'han despertat a l'Argentina amb la sorpresa de veure Leo Messi disfressat de Carlos Gardel a la portada. Aquest és l'homenatge que el rotatiu argentí ha volgut dedicar al jugador blaugrana, el dissabte que la selecció del seu país disputarà els quarts de final de la Copa Amèrica contra l'Uruguai.

La selecció 'albiceleste' no va completar un bon inici de competició. Els dos primers partits van acabar amb empat, i el combinat argentí no va desplegar un joc gaire atractiu. Aquest fet va generar molts dubtes entre els seus seguidors, i alguns fins i tot van arribar a qüestionar la implicació de Leo Messi amb el seu país. Però tot plegat va canviar després del tercer enfrontament, on el crack blaugrana va conduir l'Argentina cap a la victòria i el pas als quarts de final.

Aquest dissabte, la selecció argentina juga aquest partit contra l'Uruguai, un altre dels favorits per aconseguir la Copa Amèrica. I des de l'Argentina -país que és amfitrió de la competició- s'encomanen a Messi per superar aquesta ronda contra un rival complicat.

stats