Barça
Esports Barça 05/08/2011

Messi, Mascherano i Alexis ja s'entrenaran amb el Barça aquest dilluns

Els argentins Leo Messi i Javier Mascherano i el xilè Alexis Sánchez estan citats aquest dilluns a Barcelona per començar la pretemporada amb el conjunt blaugrana

Efe
1 min
UN DIA INTENS 1. Alexis es va vestir de blaugrana a la tarda. 2. Al matí va passar la revisió. 3. I al migdia va signar el seu nou contracte.

BarcelonaEls argentins Leo Messi i Javier Mascherano i el xilè Alexis Sánchez estan citats aquest dilluns a Barcelona per començar la pretemporada amb el conjunt blaugrana, un cop esgotades les seves vacances després de la disputa de la Copa Amèrica.

Messi, que ja és a la capital catalana, Mascherano i Alexis, seran per tant les tres novetats de la primera sessió preparatòria de l'equip de Pep Guardiola després de la gira americana.

Alexis té permís de la federació xilena per posar-se a les ordres de Guardiola dilluns 8 i dimarts 9 i incorporar-se més tard a la selecció del seu país, que s'enfrontarà a França el dia 10.

El defensa Dani Alves, en canvi, s'incorporarà directament a la concentració del Brasil -juga un amistós contra l'Sttutgart el dimecres 10 d'agost- i no començarà la pretemporada amb el Barça fins al dijous 11.

stats