Barça
Esports Barça 22/12/2011

Messi i Mascherano tenen una avaria a l'autopista en la seva arribada a l'Argentina

El conductor de la grua que els va auxiliar, sorprès, es va fer fotografies amb ells i va explicar la història als mitjans de comunicació argentins

Ara
1 min

BarcelonaEls blaugranes Leo Messi i Javier Mascherano van ser els protagonistes d'una curiosa anècdota en la seva arribada a l'Argentina, on han anat a passar les vacances nadalenques. Els dos van necessitar assistència en carretera, després que els seu vehicle tingués una avaria a l'autopista, que connecta les localitats de Buenos Aires i Rosario.

Segons informen diferents mitjans de comunicació, els blaugranes van punxar i van ser auxiliats per un assistent de la concessionària de l'autopista. Aquest, sorprès en comprovar que estava davant dels dos jugadors, va fer-se fotografies amb ells i va explicar la història a diferents mitjans argentins, que la van difondre ràpidament.

Aquest assistent, Miguel Sánchez, va assegurar que Messi "havia estat molt amable amb ell". El 10 del Barça es dirigia a la seva localitat natal de Rosario, mentre Mascherano anava a San Lorenzo, que també es troba a la província de Santa Fe.

Finalment, un dels germans de Leo Messi va anar fins on eren i va traslladar els dos futbolistes a la seva destinació.

stats