BARÇA
Esports Barça 17/11/2011

Messi i Mascherano fan treball de recuperació al gimnàs després d'aterrar a Barcelona

Els dos internacionals argentins han coincidit a la Ciutat Esportiva amb els lesionats Adriano Correia i Ibrahim Afellay, que segueixen els seus processos de recuperació

Efe
1 min
Mascherano i Messi, arribant a la Ciutat Esportiva. FCBARCELONA.CAT

Sant Joan DespíEls internacionals argentins Leo Messi i Javier Mascherano, acabats d'arribar de la concentració amb la seva selecció, han fet aquest dijous al matí treball de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Estava previst que tots dos es reincorporessin als entrenaments aquest dijous a la tarda, juntament amb el xilè Alexis Sánchez, que també arriba aquest dijous a Barcelona. No obstant això, el tècnic del conjunt blaugrana, Pep Guardiola, ha suspès la sessió i ha donat un dia de descans a la plantilla.

A Sant Joan Despí, Messi i Mascherano, que dimarts passat van disputar els noranta minuts de l'Argentina-Colòmbia, han coincidit amb els lesionats Adriano Correia i Ibrahim Afellay, que continuaven amb els seus respectius processos de recuperació. No estava, però, Pedro Rodríguez, l'altre jugador que està de baixa i que s'exercita a la tarda.

Amb Messi i Mascherano a Barcelona, l'únic internacional que falta per arribar és Alexis Sánchez. Ho farà a la tarda i està previst que participi en el proper entrenament del conjunt blaugrana, programat per divendres al matí, quan l'equip català començarà a preparar la visita del Saragossa.

stats