Barça
Esports Barça 01/04/2011

Messi entra a la convocatòria per jugar a Vila-real, mentre Pedro i Maxwell són baixa

L'argentí s'ha recuperat a temps per jugar contra el Vila-real. D'altra banda, Pedro i Maxwell arrosseguen molèsties i són baixa, segons el club, "per precaució"

Martí Molina
1 min
Leo Messi durant un entrenament.

BarcelonaLeo Messi ha entrat a la convocatòria per jugar aquest dissabte contra el Vila-real. L'argentí, que aquest dimarts no va poder jugar amb la seva selecció contra Costa Rica per problemes musculars, s'ha recuperat a temps i estarà entre els jugadors que es desplacen a la Plana.

En canvi, no hi seran ni Pedro ni Maxwell. Segons ha informat el club aquest divendres en un comunicat mèdic, els dos jugadors són baixa per lesió. Pedro arrossega molèsties al pubis, mentre Maxwell té molèsties a l'abductor de la cuixa dreta. Els dos són baixa “per precaució”, i s'afegeixen a les ja conegudes d'Abidal i Puyol, a més del sancionat Xavi.

D'aquesta manera, entren a la convocatòria quatre jugadors del filial: Fontàs, Thiago, Montoya i Jonathan Dos Santos.

Jugadors convocats pel partit contra el Vila-real: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Villa, Iniesta, Bojan, Messi, Jeffren, Mascherano, Keita, Sergio, Milito, Afellay, Adriano, Fontàs (26), Thiago (30), Dos Santos (34), Montoya (40).

stats