Barça
Esports Barça 18/10/2011

Messi sobre els penals que no li xiulen: "Són jugades ràpides, difícils de veure, no té més importància"

L'argentí ha afirmat: "M'agrada que el rebin bé a tots els camps, però és normal que t'estimin menys quan ets visitant", i ha negat que tingui un duel amb Cristiano

M. S.
1 min
Leo Messi, entrant a la sala de premsa Ricard Maxenchs.

BarcelonaMessi ha parlat en roda de premsa després de sis mesos, i ha assegurat que "no cal donar importància" als suposats penals que, fins ara, no li han xiulat a favor, perquè "són jugades ràpides, difícils de veure".

L'argentí també ha parlat dels seus gols, i ha dit que no pensa en igualar César aquesta temporada, però que: "Si ho aconsegueixo, molt millor", i ha comentat que, si ha marcat molt més a casa que no pas fora de casa, és perquè al Camp Nou generen "més ocasions de gol".

Sobre la competitivitat golejadora que manté amb Cristiano Ronaldo, Messi ha assegurat que això: "És cosa vostra [de la premsa], jo mai em comparo amb ell", i tampoc ha volgut parlar sobre les paraules del portuguès, en què titllava d'"anormals" els qui li criden "Messi, Messi", però ha dit que li "agrada" que el rebin "bé a tots els camps".

Pel que fa al partit de demà, el davanter argentí ha comentat que: "En Champions cap equip és fàcil, i nosaltres sempre sortim a jugar respectant el contrari i fent el nostre joc".

Els periodistes també han preguntat a Messi per la selecció argentina, i ha explicat que el partit contra Veneçuela era "difícil" perquè estaven "cansats", i que l'"objectiu és classificar-se".

stats