Barça
Esports Barça 19/03/2012

Messi, a un gol de César

Un estudi revela que el mític Pelucas va marcar 232 gols, un més dels que porta l'argentí, que el podria igualar o batre aquest dimarts contra el Granada

Ara
1 min
Leo Messi, a Sevilla

BarcelonaLeo Messi podria igualar o batre aquest dimarts el rècord de gols en partits oficials que ostenta César Rodríguez, amb 232 gols. Davant la proximitat d'aquesta fita històrica, el Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona va iniciar una tasca d'investigació, en col·laboració amb 'La Vanguardia', per comprovar amb exactitud la veracitat de les dades i poder contrastar-les amb la seva base de dades.

L'estudi de tots els partits de César ha permès certificar que Messi es troba a només un gol d'igualar al mític Pelucas. L'argentí comptabilitza 231 gols en competicions oficials i, per tant, demà contra el Granada en partit de Lliga té la primera oportunitat d'assolir l'objectiu d'igualar César.

La tasca d'investigació ha comportat comprovar totes les fitxes partit a partit i comparar-les amb diferents fonts documentals. La conclusió derivada d'aquest estudi, que no s'ha confirmat fins aquest dilluns, és que César va marcar en realitat 232 gols i no pas 235, com fins ara s'havia cregut.

César Rodríguez és el màxim golejador del club en partits oficials, però el rècord absolut el té Paulino Alcántara, que va marcar 369 gols en 357 partits oficials i amistosos.

stats