Barça
Esports Barça 02/11/2011

Messi aconsegueix l'excel·lència

Amb Pep Guardiola, que l'ha apartat de la banda i l'ha apropat a l'àrea, el davanter té una mitjana d'un gol cada 90 minuts i s'apropa al rècord anotador de César

à. G.
1 min
Leo Messi.

BarcelonaLa llegenda de Leo Messi s'engrandeix cada dia que passa. Aquest dimarts va sumar el seu 14è hat trick, el segon en tan sols quatre dies. A més, el davanter va arribar a la xifra de 202 gols i va aconseguir que el Barça arribés als 500 gols en l'era Guardiola.

Leo Messi és un jugador excepcional, però Pep Guardiola ha sabut treure'n més partit que cap altre entrenador gràcies a dos aspectes: l'empatia emocional amb el futbolista i una disposició tàctica que potencia les seves virtuts.

"El meu únic mèrit va ser apartar-lo de la banda i apropar-lo una mica més a l'àrea", assegura Pep Guardiola.

Abans de l'arribada de Pep Guardiola a la banqueta del Barça, Messi sumava un gol cada 176 minuts, xifra que ha passat a un gol cada 90 minuts des que el tècnic català ocupa la banqueta.

El proper repte de Leo Messi és aconseguir superar César (235) com a màxim golejador del club. Ara mateix els separen 33 gols. "Això passarà, ho dono per fet. No descarto que potser sigui aquest any. I això amb només 24 anys... Està tot dit", diu Guardiola.

stats