Barça
Esports Barça 14/07/2012

Messi agraeix els elogis de Neymar

En una entrevista a la revista hongaresa 'Képes Sport', el blaugrana diu que "continuo pensant que Guardiola va ser la millor aliança per aconseguir tots els èxits"

Ara
1 min
Leo Messi presenta un amistós solidari a Colòmbia / EFE

BarcelonaLeo Messi ha estat el protagonista del darrer número publicat de la revista hongaresa 'Képes Sport'. El golejador blaugrana ha estat entrevistat i ha assegurat que està "molt agraït" a Neymar pels elogis que li va dedicar –va dir que era "el millor del món"–. "Sempre és bonic quan ve d'un altre futbolista", va afegir l'argentí.

Sobre l'actualitat blaugrana, Messi reitera: "Continuo pensant que Pep Guardiola va ser la millor aliança per aconseguir tots els nostres èxits". D'altra banda, assegura que "no" va mirar cap partit de l'Eurocopa malgrat que va "estar pendent de tots els resultats".

I en una part més anecdòtica de l'entrevista, Messi comenta que "ara sóc més obert, ja no sóc tan tímid al vestidor com ho era a la Masia". En aquest punt, recorda una anècdota: "Cesc em va comentar que quan era petit em vestia en silenci i ells pensaven que era mut".

stats