BARÇA
Esports Barça 17/11/2011

Messi va estar a punt d'anar cedit un any a l'Espanyol

L'ex responsable del planter de l'Espanyol, Josep Manel Casanova, explica al programa 'Fora de Joc' d'Ona FM que el crac blaugrana podria haver anat al club blanc-i-blau el 2005

Ara
1 min

BarcelonaJosep Manel Casanova, l'ex responsable del planter de l'Espanyol, ara al Màlaga, ha explicat aquest dimecres al programa 'Fora de Joc' d'Ona FM els detalls de com Leo Messi va poder anar com a cedit a l'Espanyol el 2005, però com el Gamper contra la Juve va canviar-ho tot.

Casanova ha explicat que va ser Josep Colomer, director del futbol base del Barça en aquella època, que el va anar a buscar per desig del pare de Messi. "Em va comentar si estàvem interessats en comptar amb Messi una temporada, en qualitat de cedit. En aquell temps, Leo no era tan conegut pel gran públic. Jo sí el coneixia bé, perquè el patia des que era infantil", recorda Casanova, que afegeix: "Sense desconnectar el mòbil me'n vaig anar dos despatxos més enllà, on estaven reunits el president [Sánchez Llibre], el tècnic [Lotina] i el director tècnic [Tintín Márquez]. Vaig posar l'altaveu i li vaig demanar a Colomer que repetís la seva proposta. I em va dir que podria penjar una medalla davant els meus caps".

"Jo vaig arribar a parlar amb el seu pare, a qui coneixia de tants partits, i ell, per la seva banda, ho va fer amb Txiki Begiristain", ha explicat Casanova. "Però llavors va arribar el Gamper davant la Juve i l'explosió de Messi. Quan vaig veure el que va fer, vaig pensar que no hi havia res a fer".

stats